piter - komentarze |
ale sie dzisiaj wkurwiłem... masakra... jebane MPK... przez godzine stałem na przystanku zmarzłem masakrycznie bo jebany autobus nie przyjechał... no dobra a teraz mozę z innej beczki... jak zwykle byłem szkole choć miałem nie iść bo miałem mecz ale nie poszedłem jakos mi sie nie chciało... po szkole byłem najpierw w banku później poszedłem zapłacić podatek od gruntu całe 140zł zdzierstwo... chodzenie do urzędów nawet jest pozytywne bo spotkałem kumpla którego z 2-3 lata nie widziałem skubaniec siedziw niemczech dorobił sie juz niezłej kasy... wiedział co robi że wyjeżdża z polski bo tu to całe zycie trzeba zasuwać a i tak wielki ch..j jest z tego... no i nastał czwartek dzień sądu ostatecznego(zebranie)... ale będzie pewnie jazda jak starsza wróci... dobra teraz trzeba iść zjeść cieplutki obiadek i chwile odpocząć mozę później się odezwe... sEnTeNcJa DnIa: |
|
Tak napisali inni: |
19.12.2004 :: 17:59 :: bdb94.neoplus.adsl.tpnet.pl Cześć! Zgłoś się do konkursu na stronie www.basia.talk.pl na najlepszego bloga! Reszta instrukcji na blogu! |
18.12.2004 :: 04:29 :: host-81-190-209-70.wroclaw.mm.pl Dagmara........ Nawet niewiesz jak ci zadzroszcze boruty ze strony mamy....już nie moge się doczekać kiedy mnie o[pierdoli....ciesz sie póki sie o ciebie troszczy...juz niedługo będziesz sie sam osiebie troszczył....mówie ci....... pozdrawiam. |
16.12.2004 :: 23:37 :: alfa.pukam.pl stachu No z tym K*** MPK to znam ten bol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16.12.2004 :: 20:01 :: pb53.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 608891437 to prawda co do sentencji ale to tak naprawde może sobie uświadomić tylko człowiek który stracił matkę lub jest na cienkiej granicy tej straty w tej chwili sama jestem na tej granicy i czuje jak ona mi sie wymyka spod stóp |
16.12.2004 :: 19:31 :: alfa.pukam.pl kukus no moj tatao tez na zebraniu , myslisz ze tez bede miała dym?? bo zaczne sie bac![]() |
16.12.2004 :: 18:01 :: host-98-122.tele2.pl oj Lipa ja dzisiaj do Ciebie nie przychodze jak masz dzisiaj zebranie... ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |